Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

ITALIA-CIRCUIT CLASIC

Tip: Circuit

Tarif de la: 350 Eur

Perioada: 19.06.2011 - 21.08.2011ITALIA - CIRCUIT CLASIC

 

BUDAPESTA  –  VIENA  –  VENETIA -  FLORENTA- ROMA 

 

350 EURO + 399 LEI

 

Date de plecare: 19.06; 30.06; 29.07; 11.08; 21.08

 

Ziua 1

BUCURESTI BUDAPESTA

 Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii.  OPTIONAL:croaziera pe Dunare cu cina traditionala. Cazare la hotel 3*/4*.

Ziua 2

BUDAPESTA VIENA VENETIA

 Mic dejun. Plecare spre Viena, unde  vom face un tur panoramic pe Ringul Vienez. Putem admira cladiri monumentale precum Parlamentul, Primaria, Opera, Teatrul National, Piata Maria Tereza si Palatul Hoffburg. Vom continua cu o vizita la catedrala Sf. Stefan si cu timp liber pentru cumparaturi. Continuarea drumului spre Venetia  cazare in zona la hotel 3*.

Ziua 3

VENETIA FLORENTA

 Mic dejun.   Deplasare cu autocarul pentru a ne imbarca pe vaporeto pana in partea lagunara a Venetiei, unde vom vizita Piazza San Marco si celebra Basilica, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor si Turnul cu Ceas. Ne vom intoarce la autocar parcurgand Canal Grande, unde vom putea admira monumentale cladiri ale Venetiei. Continuarea drumului spre Florenta. Cazare in zona la hotel 3*.

Ziua 4

FLORENTA ROMA

 Mic dejun. OPTIONAL: excursie la Pisa unde vom vizita Curtea Miracolelor: Domul, Turnul Inclinat si Baptisterul. Deplasare la Florenta,  capitala Renasterii italiene, un adevarat muzeu in aer liber.Vom vizita Domul Santa Maria del Fiore, cu cea mai mare cupola din lume, Baptisterul, Piata Senioriei, Galeriile Uffizi si Ponte Vechio. Continuarea drumului spre Roma. Cina si cazare in zona  la hotel 3*.

Ziua 5

ROMA

 Mic dejun. Zi consacrata Vaticanului. Vom vizita Muzeele Vaticane care adapostesc celebra Capela Sixtina, piata si Catedrala Sf. Petru, cea mai mare din lume. Cina si cazare la acelasi hotel.

Ziua 6

ROMA

 Mic dejun. Transfer in centrul Romei ubde vom vizita zona antica a Cetatii Eterne :Colosseumul, Forul roman, Columna lui Traian, colina Capitoliului. In cursul dupa amiezii vom admira celebrele piete ale Romei : Venetia, Spania, Navonna fara a uita sa aruncam un banut in Fontana di Trevi, pentru a ne asigura revenirea in Roma. Cina si cazare la acelasi hotel. 

Ziua 7

ROMA - NAPOLI - POMPEI - ROMA

 Mic dejun. Program liber la dispozitia turistilor. OPTIONAL: ecxursie la  Napoli unde se pot vizita Piata Plebiscitului, Palatul Regal si Teatrul San Carlo. Optional, croaziera in insula Capri. Continuarea drumului spre Pompei, orasul ingropat de eruptia vulcanului Vezuviu. Reintoarcere la Roma. Cina si cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 8

ROMA - VENETIA

 Mic dejun. Parasim Roma cu destinatia Assisi, unde vom vizita  biserica Sf. Francisc care adaposteste superbele fresce ale lui Giotto. Continuarea drumului spre San Marino si cazare in zona Venetia.

Ziua 9

VENETIA - BUDAPESTA

 Mic dejun. Dupa o pauza pentru shopping intr-un mare complex comercial din apropierea Venetiei, ne vom continua drumul spre Budapesta traversand Slovenia. OPTIONAL:  cina traditionala cu program folcloric la crama Borkatakomba. Cazare la hotel 3*/4*.

Ziua 10

BUDAPESTA - BUCURESTI

 Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de conditiile de trafic si formalitatle vamale.

Servicii incluse

 -Transport cu autocar licentiat pentru curse  

  internationale;                                                           

-9 cazari cu mic dejun in hoteluri  3*/4* conform programului;

-Insotitor din partea agentiei;                                                                             

-Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program                             

 -Tururi panoramice in Budapesta si Viena;

-BONUS: 4 CINE aferente cazarilor la ROMA!!!       

Servicii suplimentare

 -Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea de tip storno;

-Taxele de intrare la obiectivele turistice;

 -Programe optionale :

-Croaziera pe Dunare cu cina festiva : 30 euro;

-Cina traditionala cu program folcloric  30 euro;

-Excursie la Pisa : 10 euro;

-Transport in común;

-Excursie la Napoli si Pompei : 20 euro;

-Taxe intrare in Venetia si Florenta : 8 + 8 euro.  

Tariful este valabil pentru  un grup  minim  de 40 turisti.

Pentru grup  mai mic de 40 de turisti se achita un supliment de 25 euro. 

Formular Rezervare

Campurile marcate cu * sunt necesare rezervarii/facturarii.