Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

REVELION 2012 LA PRAGA

Tip: Circuit

Tarif de la: 239 Eur

Perioada: 14.11.2011 - 09.01.2012 239Euro +399Lei /persoana

Plecare in 29.12.2011

Ziua 1

BUCURESTI BUDAPESTA

 Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii in capitala Ungariei. Cazare la hotel 3*.  Daca ora ne  permite, putem participa  optional la o croaziera pe Dunare cu cina traditionala . 

Ziua 2

BUDAPESTA BRATISLAVA PRAGA

 Mic dejun. Plecare spre Praga, cu un scurt popas la Bratislava pentru a vizita centrul istoric. Cazare la hotel de 4*. Optional : croaziera pe Vltava cu sau  fara cina.

Ziua 3

PRAGA

 Mic dejun. Tur pietonal  in  central  istoric al Orasului de Aur : Piata Wenceslas, Biserica Loretta din sec XVII;  Catedrala Sf. Vitus;  Palatul Regal;  Podul Carol (cu statui); Turnul Pulberariei si cartierul Evreiesc. Timp liber la dispozitia turistilor. Cina festiva de Revelion. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 4

PRAGA DREZDA - KARLOVY VARY PRAGA

Mic dejun. Excursie la Dresda, oras situat pe malul stang al Elbei, in mare parte distrus de bombardamentele anglo-americane din 1945. Se viziteaza castelul Zwinger - construit intre 1710 si 1728,  care adaposteste numeroase colecti de arta, Biserica Frauenkirche -  construita intre 1726 si 1743 ; Opera Semper; Palatul Regal  - vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc - cea mai mare biserica din Saxonia. Ne continuam traseul cu vizitarea orasului – statiune Karlovy Vary, renumit pentru apele termale si curative, dar si pentru renumitele fabrici de portelan si cristal, fondate in 1370 de imparatul Carol al VI-lea al Sfantului Imperiu Roman (numele german al statiunii este Karlsbad). Se viziteaza hotelul Termal, Colonadele, cladirea Festivalului de Film si izvoarele termale. Intoarcere la Praga. Cazare la acelasi hotel. Optional : seara ceheasca cu mancare, bautura si  dansuri traditionale. Cazare la acelasi hotel. 

Ziua 5

PRAGA KONOPISTE MELK VIENA - BUDAPESTA

Mic dejun. Plecare la Viena cu popas la Konopiste unde vom vedea unul din cele mai frumoase castele medievale. Dupa intrarea in Austria vom vizita manastirea Melk si ne vom continua drumul spre Viena. Tur pietonal al Ringului pentru a admira Parlamentul, Opera, Primaria, Universitatea,  Catedrala Sf. Stefan, Palatul Imperial Hofburg, Palatul Belvedere, Palatul Schonbrunn si monumentul regelui valsului, Johann Strauss. Timp  liber  pentru  cumparaturi. Continuarea drumului spre Budapesta. Cazare la hotel 3*. 

Ziua 6

BUDAPESTA - BUCURESTI

 Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, in functie de formalitatile vamale si  conditiile de trafic.

Servicii incluse

 -      Transport cu autocar licentiate;

-5 cazari cu mic dejun in hoteluri  3* / 4* conform programului;
- Insotitor din partea Agentiei;
- Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program;
-  Tururi panoramice in Budapesta, Viena si Praga cu  ghizi locali vorbitori de limba  romana;
-  Excursie la DRESDA si KARLOVY    VARY;
-  Excursie la manastirea MELK;
-  Excursie la castelul din KONOPISTE;

Servicii suplimentare

  -      Asigurarea medicala de  calatorie;

 -      Taxele de intrare la obiectivele turistice;
 
Programe optionale :
-Croaziera pe Dunare cu cina festiva : 30 euro;
-Cina traditionala cu program folcloric : 30 euro;
-Cina festiva de Revelion  aprox. 80 euro/pers, obligatorie

Tariful este valabil pentru  un grup  minim  de 40 turisti.

Pentru grup  mai mic de 40 de turisti se achita un supliment de 100 lei.
Programul se anuleaza pentru grupuri mai mici de 30 persoane

Formular Rezervare

Campurile marcate cu * sunt necesare rezervarii/facturarii.