Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

REVELION 2012 PARIS & LONDRA

Tip: Circuit

Tarif de la: 275 Eur

Perioada: 15.11.2011 - 09.01.2012 BONUS ! ! !

EXCURSIE LA  KARLOVY VARY si PRAGA 

Plecare in 28.12.2011

275Euro +499Lei /persoana

Ziua 1

BUCURESTI BUDAPESTA 28,12,2011

 Plecare din Bucuresti spre Budapesta la ora 6.00 cu sosire in cursul serii. OPTIONAL: croaziera pe Dunare cu cina traditionala, in functie de ora la care se ajunge in capitala ungara. Cazare la hotel 3***.

Ziua 2

BUDAPESTA VALEA DUNARII VIENA - SALZBURG

 Mic dejun. Plecare spre Viena, parcurgand valea Dunarii.  Vom face apoi un tur panoramic pe Ringul Vienez, unde putem admira cladiri monumentale precum Parlamentul, Primaria, Opera, Teatrul National, Piata Maria Tereza si Palatul Hoffburg. Vom continua cu o vizita la catedrala Sf. Stefan si cu timp liber pentru cumparaturi. In cursul dupa amiezii vom pleca la Salzburg unde vom ramane circa 2 ore pentru un tur pietonal. Pe timpul noptii se traverseaza Germania.

Ziua 3

REIMS - PARIS

 In cursul diminetii vom ajunge la Reims, unde vom vedea Catedrala Notre Dame, locul incoronarii regilor Frantei. Continuarea drumului spre Paris. Dupa formalitatile de cazare la hotel 2**/3*** si putina odihna, vom incepe vizita in centrul Parisului : Opera, Arcul de Triumf, La Madelaine, Catedrala Notre Dame, Turnul Eiffel si Champ de Mars, Domul Invalizilor cu mormantul lui Napoleon Bonaparte, iar seara ne vom plimba prin Place de la Concorde si Champs Elysees. OPTIONAL : in cursul serii putem participa la o croaziera pe Sena.

Ziua 4

PARIS

 Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale in Paris sau, OPTIONAL : excursie pe Valea Loirei cu vizite la Catedrala din Chartres si castelele din Blois, Cheverny si Chambord, cel mai maiestuos castel de pe Valea Loirei. Cazare la acelasi hotel. Trecerea in noul an o vom  sarbatori alaturi de sute de mii de parizieni pe Champs Elisees.

Ziua 5

PARIS VERSAILLES PARIS

 Mic dejun. Vizita la Versailles, cel mai renumit palat din Franta. Timp liber la dispozitia turistilor pentru cumparaturi sau vizite individuale in Paris ( recomandam muzeul Louvre ). Cazare la acelasi hotel.

Ziua 6

PARIS LONDRA.

 Mic dejun. Plecare spre Londra traversand Canalul Manecii. Dupa cazare la un hotel de 3***,

Vom vedea sau vizita cateva din celebrele monumente ale capitalei Regatului Unit : Parlamentul cu turnul Big Ben, catedrala Westminster Abbey, Palatul Buckingham unde poate vom vedea schimbarea garzii, statuia lui Oliver Cromwell, Trafalgar Square cu columna lui Nelson, Tower Bridge si Turnul Londrei. In cursul serii ne vom plimba prin Picccadilly Circus, unde vom putea degusta delicatese culinare din fostul mare imperiu britanic.
Ziua 7

LONDRA

 Mic dejun.  Zi dedicata vizitelor individuale in Londra. Va recomandam British Museum , Somerset House si Muzeul de istorie naturala, toate cu intrare gratuita. Pentru dupa-amiaza am rezervat timp liber pentru cumparaturi pe Oxford Street, cea mai luga strada comercial din Europa : 2,5 km. La ora 22.00 vom parasi Londra cu destinatia Dover de unde vom ajunge prin Eurotunel la Calais. Pe timpul noptii se traverseaza Franta si Germania. 

Ziua 8

KARLOVY VARY PRAGA

 In cursul diminetii vom ajunge in Karlovy Vary, cunoscuta statiune cu ape termale unde vom ramane circa 2 ore pentru plimbare sau mic dejun. Continuarea drumului spre Praga unde ne vom caza la un hotel de 3***. Dupa o scurta odihna, vom face un tur pietonal al centrului istoric al Orasului de Aur : Piata Wenceslas, manastirea  Loretta , Catedrala Sf. Vitus, Palatul Regal, Podul Carol (cu statui), Turnul Pulberariei si cartierul Evreiesc. OPTIONAL :in cursul serii, putem participa la o cina traditionala cu program folcloric cehesc .

Ziua 9

PRAGA BUDAPESTA

 Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor pentru vizite individuale sau cumparaturi in Praga. In cursul dupa-amiezii vom pleca la Budapesta. Dupa cazarea la un hotel de 3*** putem participa  OPTIONAL la o cina traditionala cu lautari la taverna Borkatakomba.

Ziua 10

BUDAPESTA - BUCURESTI

 Mic dejun. Plecare spre Romania, cu sosire in Bucuresti in cursul serii, functie de conditiile de trafic

Servicii incluse

-Transport cu autocar licentiat pentru curse externe.                                              

-7 cazari cu mic dejun in hoteluri  2**/3*** conform programului.                          
-Insotitor din partea agentiei.                                                                           
-Vizitele la obiectivele turistice cuprinse in program.                                        
-Tururi panoramice in Budapesta, Viena si Praga.                                   
-Excursie la KARLOVY  VARY.

Servicii suplimentare

Taxele de traversare a Canalului Manecii : 55 euro obligatoriu la inscriere

Asigurarea medicala de calatorie, asigur-Programe optionale :

Croaziera pe Dunare cu cina festiva : 30 euro;
Cina traditionala cu program folcloric unguresc  30;
Croaziera pe Sena : 12 euro
Valea Loirei : 30 euro

Seara ceheasca  : 35 euro; 

Tariful este valabil pentru  un grup  minim  de 40 turisti.

Pentru grup  mai mic de 40 de turisti se achita un supliment de 100 lei
Programul se anuleaza pentru grupuri mai mici de 30 persoane

Formular Rezervare

Campurile marcate cu * sunt necesare rezervarii/facturarii.