Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >>Israel >>Bethlehem >>HOTEL ANGEL 4*, Bethlehem, Israel

Localizat in centrul Bethlehemului pe dealul numit Beit Jala, la mai putin de 1 km de Biserica Nasterii Domnului, hotelul Angel este unul dintre cele mai noi hoteluri din Bethlehem, definindu-se prin atmosfera sa intima imbinata cu serviciile unui hotel de calitate. Hotelul cotat la 4* are peste 100 de camere, un restaurant la ultimul etaj ce ofera o panorama minunata asupra Ierusalimului si Bethlehemului si o cafenea orientala cu terasa. Facilitati hotel: restaurant, bar, cafenea, lift, room service 24/7, serviciu wake up call, servicii postale, baby sitting, rent a car/ taxi.

Dotari camere: baie proprie, uscator de par, TV LCD satelit, telefon, seif, internet contra cost, mini bar. 

 

Pretul pachetului de servicii: 365 €/ persoana in camera dubla
Date de plecare:
- noiembrie 2011: 7, 14, 21, 28
- decembrie 2011: 5
- ianuarie 2012: 30
- februarie 2012: 6, 13, 20, 27
- martie 2012: 5, 12, 19, 26
- aprilie 2012: 2, 23
- mai 2012: 7, 14, 21, 28
 
Servicii incluse:
-          transport avion Bucuresti – Tel Aviv – Bucuresti cu compania aeriana Tarom
-          cazare 6nopti – Hotel Angel 4* in Bethlehem
-          demipensiune:mic dejun si cina in sistem bufet plus 1 pahar apa si 1 pahar vin la cina
-          transferuri aeroport – hotel – aeroport 
-          excursie pentru vizita Tel Aviv si Jaffa (se va organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre hotel sau spre aeroport dupa caz)
-          asistenta turistica in limba romana
Nu sunt incluse :
-          Taxe aeroport 60 euro/persoana                   
-          asigurare medicala
-          alte cheltuieli de natura personala
Reduceri si suplimente:
Copilul cu varsta 0-1.99 ani cazat in camera cu 2 adulti achita 100€ pentru intreg sejurul.
Copilul cu varsta 2-11.99 ani cazat in camera cu doi adulti beneficiaza de o reducere de 30€.
A treia persoana in camera beneficiaza de o reducere de 10 %.
Pentru camera singla se va plati un supliment de 140 €.
Supliment pentru persoane sub 55 ani: 50 €/ persoana / sejur.
 
Orar de zbor: Bucuresti Otopeni 06.00 – Tel Aviv 08.35 // Tel Aviv 20.55 – Bucuresti Otopeni 23.40.
 
Conditii inscriere si termene de anulare :
- la inscriere se achita  avans 50% din total pachet (minim 200 euro/persoana)
- diferenta se achita cu 30 de zile inainte de plecare.
- penalizare 50% din costul excursiei pentru retragere de la data confirmarii pachetului.
- penalizare 75% din costul excursiei pentru retragerea cu 16 zile inainte de plecare .
- penalizare 100% din costul excursiei pentru retragere sub 16 zile inainte de plecare.
 
Excursii optionale (preturile sunt valabile pentru minim 10 persoane participante):
1)      Tiberias si Nazareth
După micul dejun luat dimineata devreme, ne vom indrepta spre nord, catre Cana. Vom vizita cetatea in care se spune ca Isus a facut prima sa minune schimband apa in vin. Apoi vom merge la Nazaret, unde Isus a petrecut anii tineretii – aici vom vizita Biserica Buna Vestire si Izvorul Mariei. De acolo plecam spre Tiberias, facem o plimbare cu barca pe Marea Galileii, apoi vizitatam Capernaum – situl arheologic si biserica greco-ortodoxa, Tabgha si Biserica Primatului lui Petre, incheiem cu site-ul traditional al botezului de la Yardenit inainte de a ne intoarce la Bethlehem.
Pret: 77 € / persoana (incluse intrarea in zona argheologica de la Capernaum si plimbarea cu barca pe Marea Galileii; dejunul nu este inclus)
2)      Bethlehem, Sf. Sava si Sf. Teodosie
După micul dejun pornim catre Biserica Nasterii, locul unde s-a nascut Isus Hristos - vom vizita atat biserica ortodoxa cat si cea catolica si vom beneficia de descrierea detaliată a tuturor sectiunilor vechi si noi ale locasului. De acolo plecam la Campul Pastorilor – locul unde a aparut ingerul pentru a vesti pastorilor Nasterea lui Isus, iar dupa aceea ne indreptam catre desert pentru a vizita Manastirile Sf. Sava si Sf. Teodosie.
Pret: 55 € / persoana (dejunul nu este inclus)
3)      Caesarea – Haifa – Akko
Dupa micul dejun luat dimineata devreme plecam de-a lungul coastei Marii Mediterane la Caesarea – aici vom vizita ruinele Teatrului Roman antic si apeductul. De acolo continuam pe acelasi drum spre Haifa unde vom vizita frumoasele gradini ale Templului Bahai (in functie de conditiile meteorologice) si vom urca apoi pe Muntele Carmel pentru a ne bucura de o priveliste magnifica a golfului Haifa si a intregului oras; tot aici putem vizita Biserica Stella Maris ce adaposteste Grota Sf. Ilie. Plecam apoi la Akko – vechiul oras al cruciatilor, unul din cele mai frumoase şi bine conservate orase de acest gen. Dupa aceasta vizita ne intoarcem la Bethlehem.
Pret: 77 € / persoana (inclusa intrarea la situl arheologic de la Cezarea, dejunul nu este inclus)
4)      Ierusalimul vechi si nou
Drumul din Bethelehem catre Iersualim va fi strabatut in scurt timp si apoi vom incepe explorarea acestui oras sfant pentru cele trei mari religii ale lumii: crestinismul, iudaismul si islamismul. Vom urca pe Muntele Maslinilor la Biserica Pater Noster, de acolo vom cobora pentru a ne bucura de o vedere superba asupra „Orasului de Aur”; urmeaza capela Dominus Flevit, apoi Biserica Tuturor Natiunilor din Gradina Ghetsimani, Mormantul Maicii Domnului si Biserica Sf. Stefan. Intram in orasul vechi prin Poarta Leilor, mergem de-a lungul Viei Dolorosa trecand prin statiile Crucii si incheiem la Biserica Sfântului Mormant. De acolo pornim catre Cartierul Evreiesc trecand pe langa fosta strada bizantina Cardo si ajungem la Zidul de Vest, cel mai sfant loc pentru evrei. Iesid prin Poarta Gunoaielor trecem pe langa zona arheologica a Vechiului Templu unde se poate observa vechea intrare a Templului; de aici pornim catre zona noua a orasului unde vom vedea Knesset-ul (Parlamentul israelian) si Menora, apoi ne vom plimba prin magazine in zona pietonala Ben Yehuda, apoi la mall-ul Mamilla inainte de a reveni înapoi la Bethlehem.
Pret: 56 € / persoana (inclusa intrarea la Pater Noster, dejunul nu este inclus)
5)      Masada - Qumran
Incepem ziua cu vizitarea Ierihonului, cel mai vechi oras de pe pamant, unde vom vedea Biserica greceasca in a carei curte se afla Dudul lui Zaheu si Asezamantul Romanesc. Apoi mergem la Qumran – locul unde au fost descoperite in pesteri Manuscrisele de la Marea Moarta; aici vom vizita situl arheologic de pe locul vechiului oras al Esenienilor. De aici plecam spre sud, la Masada. Vom urca cu telecabina si vom vizita ruinele Cetatii in care Zelotii au rezistat asediului Romanilor. La intoarcere ne vom opri si vom petrece ceva timp liber pe plaja de la Marea Moarta inainte de a ajunge inapoi la Bethlehem.
Pret: 90 € / persoana (incluse intrarile la Qumran si Masada, ca si telecabina la Masada; dejunul nu este inclus) 

 COD: U590
Adresa: str. Al-Sahel, nr.105, Betlehem, Israel
Coordonate GPS: 27.184361,31.191222
Contact: extern@zoom-travel.ro

Facilitati

  • TV LCD
  • Telefon
  • Cafenea
  • Uscator de par
  • Minibar
  • Restaurant

Comentarii