Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >>Italia >>Sicilia >>Program Seniori Italia Sicilia 2014 - 2015

Program Senior Voyage

Italia - Sicilia

 

Tarif: 295 Euro/persoana

Supliment single: 100 Euro; Pat suplimentar: 245 Euro; Copii 2 - 12 ani: 195 Euro.

 

Nota: Program destinat persoanelor peste 55 ani!

Nota: Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 Euro/sejur.

BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.

 

Date de plecare:

Octombrie: 01, 03, 05, 08, 10, 12, 15, 17, 28, 30;

Noiembrie: 01, 06, 08;

Decembrie: 27*;

Februarie: 28;

Martie: 07, 14, 21, 28;

Aprilie: 01, 03, 10**, 15, 17, 26;

Mai***: 01, 03, 06, 08, 10, 13, 15, 17, 20, 22, 24, 27, 29.

 

*Supliment obligatoriu pentru perioada de Revelion (27.12.2014): 100 Euro/persoana;

*Supliment optional cina festiva de Revelion 75 Euro/pers;

**Supliment obligatoriu pentru perioada de Paste (10.04.2015): 50 Euro/persoana;

***Pentru plecarile din luna mai se va achita un supliment de 30 Euro/persoana.

 

Orar de zbor informativ - compania aeriana BLUE AIR (01.10 - 17.10.2014)

Zi de operare: MIERCURI

Bucuresti (OTP) 15:45 - Catania (CTA) 17:00

Catania (CTA) 17:45 - Bucuresti (OTP) 20:50

 

Zile de operare: VINERI, DUMINICA

Bucuresti (OTP) 08:20 - Catania (CTA) 09:35

Catania (CTA) 10:35 - Bucuresti (OTP) 13:40

*Orarul de zbor poate suferi modificari pana la data calatoriei

 

HOTEL NOMINALIZAT:

Hotel Antares 4* (http://www.parchotels.it/uk/HotelAntares.asp)

Localizare: Complexul hotelier Antares Olimpo-Le Terrazze este situat de-a lungul coastei siciliane, pe un deal cu vedere la Letojanni. Are o pozitie cu o vedere panoramica uimitoare asupra Golfului Taormina.

Facilitati camere: Hotelul dispune de 136 camere modern mobilate care va garanteaza un sejur confortabil.  Toate camerele au facilitati ca: baie cu cada sau dus, uscator de par, telefon, TV, minibar, seif, filtru de cafea si ceai.

Facilitati hotel: Hotel Antares este un loc bun pentru a explora Sicilia, dar si un loc relaxant, de odihna. Acesta va ofera parcare, seif, restaurant, bar, lift, camera pentru bagaje, aer conditionat, doua piscine, acces la internet, centru de inchiriat masini si biciclete, schimb valutar, spalatorie.

 

Servicii incluse:

·         Bilet de avion: Bucuresti - Catania - Bucuresti;

·         Transfer aeroport - hotel - aeroport;

·         7 nopti de cazare la hotel 4*;

·         Mic dejun si cina + cate 1 pahar cu apa si vin la masa;

·         Excursie optionala 1/2 zi inclusa (Riviera Ciclopilor);

·         Asistenta turistica pentru intreaga perioada.

 

Nu sunt incluse:

·      Taxele de aeroport: 95 Euro/persoana

·      Taxa de statiune (se va plati la hotel): 1-2 euro/zi/pers;

·      Intrarile la obiectivele turistice;

Observatii:

·  Avans minim necesar la inscriere: 50% din pretul pachetului. Plata integrala a pachetului se va face cu 30 zile inainte de plecare;

·  Este obligatoriu la inscriere copie dupa actul de identitate/pasaport al fiecarui turist.

·  Nu se poate opta pentru un hotel anume, numele acestuia va fi confirmat cu 7 zile inainte de plecare;

·  Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare;

· Asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata);

·  Asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, odata cu asigurarea medicala).

 

SENIOR VOYAGE CLUB CARD se acorda GRATUIT oricarui client care a calatorit in sezonul trecut  prin programele noastre SENIOR VOYAGE sau contra cost (25 Euro/card) la achizitionarea primului pachet SENIOR VOYAGE, pentru a putea beneficia de avantajele cardului.

 

BONUS!!!

1. 1/2 zi excursie optionala BONUS pentru  posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (Turul Cataniei);

2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD;

3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD;

4. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior.

 

Excursii gratuite:

1. Riviera Ciclopilor. Reprezinta istorie, cultura, natura. Acest  loc se afla in Acireale si a fost facut faimos de catre Homer in Odiseea sa. Riviera Ciclopilor ofera un peisaj frumos si pitoresc catre insulele Lachea si Le Corbusier.

 

2. Turul Cataniei. Vom vizita orasul de la poalele Etnei: centrul istoric, Domul si Piata Domului. Simbolul orasului este Fantana Elefantului, compusa dintr-un elefant sculptat din lava neagra si un obelisc egiptean deasupra. Elefantul apartine epocii romane, iar obeliscul are origine egipteana, realizat din granit. Ambele componente sunt antice si sunt ridicate pe un soclu de marmura alba.

Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD.

 

Nu ratati excursiile optionale (tarife informative valabile pentru minim 20 de participanti):

1. Excursia in Taormina (55 Euro) - Este una dintre cele mai populare destinatii turistice din Sicilia. Orasul a fost construit pe o panta in trepte, ceea ce face Taormina o atractie unica. Vom vizita renumitul teatru grec. Optional, se poate face o mini croaziera in jurul golfului, pana la Capul Taormina, pentru a vedea grotele din imprejurimi.

 

2. Excursie in Siracusa (35 Euro) - Vizitam Siracusa, oras declarat patrimoniu mondial UNESCO. Incepem cu un tur de oras cu vizitarea principalelor atractii: Templul lui Zeus, teatrul grec, Catedrala din Siracusa din Insula Ortigia, atelierul de papirus si Urechea lui Dionis. Vom incheia ziua cu o plimbare in Insula Ortigia. Nu ratati frumoasele strazi de piatra, cafenelele si restaurantele din Siracusa.

 

3. Excursie la Rezervatia Naturala Etna (55 Euro) - O excursie pe muntele Etna este intr-adevar o adevarata aventura, acesta fiind cel mai activ vulcan din Europa. Se  viziteaza Refugio Sapienza la 1900 m altitudine. De aici puteti cumpara suveniruri sau sticle de vin sculptate in lava intarita. O parte din traseul pana la 3000 m se face cu telescaunul iar apoi ne continuam ascensiunea pe jos. La aceasta altitudine vom putea merge pe rauri de lava intarita „simtind” sub picioare caldura emanata de vulcan.

 

4. Excursie la Palermo (55 Euro) - Pentru a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, se vor vizita: Palazzo dei Normani cu Capela Palatina, Catacombele Capucinilor, Catedrala, Biserica Martorana. Nu putem rata Catacombele Capucinilor unde se pot vedea peste 8000 de fosti locuitori ai orasului Palermo mumificati, unii aproape scheleti, altii pastrati intr-o stare foarte buna. In drum spre Palermo vom vizita Monreale. Catedrala din Monreale este una dintre cele mai mari si frumoase catedrale. Minunatele mozaicuri, incanta privirea oricarui pelerin care ii calca pragul.

 

5. Pe urmele „Nasului” (50 Euro) - Vom ajunge la Savoca, locul in care „Nasul” intalneste familia miresei sale, vom savura briose si cappucino exact in barul in care au fost semnate documentele casatoriei dintre cei doi. Ne vom indrepta spre orasul  Forza d'Agro si vom vizita locurile in care s-au filmat scene din filmul „Nasul” urmate de oprire la Biserica La Traiade, biserica in care Corleone mergea sa se roage.

6. Valea Templelor in Agrigento (50 Euro) - Cea mai renumita atractie este situl arheologic ce contine ramasitele diferitelor temple dorice datand din secolul V I.Ch. Templul Concordia: Ridicat in 430 I.Ch., este cel mai bine pastrat templu Doric si unul din cele mai frumoase din punct de vedere al proportiei si armoniei formei.  Templul Giunone: are 40 de coloane, din care 16 cu capiteluri. In apropiere sunt altarele de sacrificiu. Templul lui Hercules: Este cel mai vechi templu din Agrigento, construit cu un singur rand de coloane pe toate laturile.  Templul lui Zeus: una din cele mai mari cladiri a arhitecturii grecesti, masurand 112/56 m, a fost construit in 480 I.Ch. in cinstea lui Zeus, dupa victoria impotriva Cartaginezilor.

 

7. Turul Maltei (130 Euro) - Vizitam Valletta oras modern dar vechi de peste 400 ani cu obiectivele: Catedrala Sf. Ioan, Palatul Marilor Maestri (exterior) si Gradinile Barrakka.  Catedrala Sf. Ioan este cel mai cunoscut obiectiv turistic maltez si cel mai bun exemplu de stil baroc.  Catedrala adaposteste una din cele mai impresionante si faimoase opere de arta ale Europei: Taierea Capului Sfantului Ioan Botezatorul pictat de Caravaggio.  Vizitam apoi Mdina, fosta capitala a Maltei cu catedrala Sf. Paul. * Aceasta excursie se va organiza in functie de programul catamaranului

 

8. Excursie la Palermo (55 Euro) - pentru a descoperi acest oras plin de locuri istorice si artistice, se vor vizita: Palazzo dei Normani cu Capela Palatina, Catacombele Capucinilor, Catedrala, Biserica Martorana. Nu putem rata Catacombele Capucinilor unde se pot vedea peste 8000 de fosti locuitori ai orasului Palermo mumificati, unii aproape scheleti, altii pastrati intr-o stare foarte buna. In drum spre Palermo vom vizita Monreale. Catedrala din Monreale este una dintre cele mai mari si frumoase catedrale. Minunatele mozaicuri, incanta privirea oricarui pelerin care ii calca pragul.COD: U740
Adresa: str. -, nr.-, Sicilia, Italia
Coordonate GPS: 37.3979297,14.6587821
Contact: office@zoom-travel.ro


Comentarii