Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >>Franta >>Coasta de Azur >>Program Seniori Coasta de Azur - de la San Remo la St. Tropez

 Program Seniori Franta - Coasta de Azur 2012 - 2013
Nisa – Marseille – Saint Tropez – Cannes – Monte Carlo – Chateau D’If – Torino – Avignon –  
Aix en Provence – Genova – San Re
mo

Tarif: 365euro/pers/sejur
Pentru a beneficia de Programul Seniori, trebuie sa se inscrie in camera dubla minim un adult cu varsta peste 55 de ani.


1. PLECARI DISPONIBILE program seniori Franta - Coasta de Azur 2012-2013:
Octombrie: 4, 7, 11,  14, 18,  25, 28 
Noiembrie: 1**, 8**, 15**, 22,
Decembrie: 27**, 30 ** 
Ianuarie: 31
Februarie: 17 **, 28 **
Martie: 7, 14, 21 , 24, 31
Aprilie: 4, 7, 11, 14, 18, 21, 25
Mai:  02*

**Pentru plecarile din lunile noiembrie, ianuarie, februarie si plecarile din 7 martie si 14 martie tariful este de 345 EUR/pers. Pentru celellate plecari, tariful este de 359 EUR/pers.

2. DURATA program seniori Franta - Coasta de Azur 2012-2013: 7 nopti

3. HOTELURI INSCRISE in program seniori Franta - Coasta de Azur 2012-2013 
Hotel Aregai Marina 4*
www.aregaimarina.it 

Locatie: Hotelul Aregai Marina 4* este situat direct pe plaja, intr-un peisaj pitoresc al portului de la Marina Aregai in Santo Stefano Al Mare, la 8 km de San Remo.
Facilitati camere Aregai Marina 4*: Ideal pentru cei care cauta o cazare confortabila si primitoare  la doar cativa pasi distanta de mare. Fiecare camera are aer conditionat, TV prin satelit, incalzire, telefon, uscator de par, mini-bar si seif.
Facilitati hotel Aregai Marina 4*: Hotelul dispune de plaja privata, amplasament direct pe plaja, receptie 24 de ore, lounge bar, lift, gradina, beauty center, masaj, salon de bronzat, wi-fi gratuit, personal poliglot (engleza franceza, germana, italiana , romana si rusa).

Supliment cina Revelion (obligatoriu) 100 euro/ pers

Hotel Castelaro Golf Resort 4*
www.castellarogolf.it 

Locatie: Hotelul Castellaro Golf Resort recent inaugurat, este amplasat la numai 10 minute de San Remo si 50 minute de Nisa, fiind considerat hotelul cu cea mai moderna structura din zona. 
Facilitati camere Castelaro Golf Resort 4*: Camerele sunt duble sau matrimoniale, au telefon direct, conexiune internet wireless, TV prin satelit, seif, mini-bar, uscator de par, aer conditionat si de incalzire.
Camerele pot avea vedere la gradina sau terasa si vedere panoramica cu vedere la terenul de golf.
Facilitati hotel Castelaro Golf Resort 4*: Hotelul dispune de : receptie 24 ore, centru SPA, doua restaurante,  wi-fi, teren de golf, teren de tenis, teren de squash, doua piscine in aer liber, piscina interioara, piscina pentru copii.

Supliment cina Revelion (obligatoriu) 100 euro/ pers


4. TARIF, REDUCERI SI SUPLIMENTE program seniori Franta - Coasta de Azur 2012-2013 

Tarif: 
345-365 euro/ loc in DBL

Avans la rezervare: 
Minim 50%

Tariful include:
Biletul de avion 
Bucuresti-Nisa-Bucuresti
Transfer aeroport– hotel– aeroport
7 nopti de cazare hotel 4*
Mic dejun + cina + 1 pahar de apa si vin la masa
1/2 zi excursie optionala inclusa 
(Nisa)
Asistenta turistica pentru intreaga perioada

Tariful nu include:
Taxele de aeroport 95 euro/ persoana
Asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - nu sunt obligatorii insa agentia va recomanda sa le incheiati.
Intrarile la obiectivele turistice si alte taxe si cheltuieli personale.

Bonus:
1.  1/2 zi excursie optionala  BONUS pentru  posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD (San Remo)  
2. Reducere 10% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
3. Reducere 5% la pachetul de excursii optionale la achizitionarea a 3 excursii optionale pentru cei care nu sunt posesori de SENIOR VOYAGE CLUB CARD
4. Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior .

Reduceri si suplimente
Supliment SGL 100 euro
Reducere a 3-a persoana 50 euro
Copil 0-1.99 ani plateste taxele de aeroport 95 euro
Copil 2-11.99 ani reducere 100 euro in camera cu doi adulti 

5. EXCURSII program seniori Franta - Coasta de Azur 2012-2013 
 
Excursii gratuite:  
1. Nisa – tur de oras!
Un tur panoramic al orasului, vizitand principalele atractii turistice ale Nisei: promenada engleza, Piata Massena, orasul vechi, Catedrala Sf. Nicolae, Opera. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.

2. San Remo
Vizitam orasul San Remo cu un tur panoramic al celor mai importante obiective: Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul. Vom efectua aceasta excursie in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
Aceasta excursie este BONUS pentru posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD

Nu ratati excursiile optionale: 

1. Avignon si Aix en Provence
Vizitam orasul Avignon cu opriri si vizite la cele mai importante si atractive obiective turistice: centrul istoric, Palatul Papal, Rocher des Doms si Podul de la Avignon. Dupa o scurta pauza, excursia continua cu vizitarea localitatii Aix en Provence unde vom vizita cele mai importante atractii turistice: Orasul vechi, Catedrala Sf. Sauveur, Biserica Sf. Jean de Malte, ceasul turn al orasului. Timp liber pentru cumparaturi si pentru a ne bucura de Orasul celor o mie de fantani. 

2. Marseille si Chateau d If
Excursia optionala in Marsilia, o vom incepe cu un tur al orasului si vizitarea celor mai importante atractii turistice: portul vechi, Catedrala St. Marie-Majeure. Excursia continua cu imbarcarea pe vaporas si explorarea Castelului lui If (Chateau d If).  Chateau d If a fost raspunsul Marsiliei pentru Alcatraz din San Francisco - o fortareata-inchisoare in largul apelor orasului, locul in care, de-a lungul timpului au fost inchise o serie de personaje ilustre si faimosul erou al cartii lui Alexandre Dumas tatal, Contele de Monte Cristo. Castelul devine inchisoare in mijlocul secolului al XVI-lea. Printre primii “oaspeti” inchisi aici au fost doi pescari si un cavaler Anselme: acuzat de complot impotriva regalitatii si ulterior gasit spanzurat in propria celula. Contele de Monte Cristo este insa prizonierul emblema al inchisorii si responsabilul pentru mistica si fascinatia acesteia. 

3. Torino
Excursie de o zi in care vom vizita orasul  Torino. Un singur cuvant poate caracteriza Torino: eleganta. Torino este un oras incantator  plin de minunate obiective istorice, parcuri, strazi inguste cu gradini mirifice, un oras in care eleganta se simte la ea acasa. Torino a fost capitala Italiei pana in anul 1864,  si de aceea acum ne ofera o atmosfera izbitoare de baroc, neo-clasica si arta moderna . Vom incepe excursia cu un tur al orasului Torino in care vom vizita cele mai atractive obiective turistice: Duomo (Giulgiul din Torino pastrat in Catedrala este una dintre cele mai importante relicve sfinte crestine), Piazza Castello, Palazzo Madama, Palazzo Reale.
    
4. Genova si San Remo
Excursia optionala la Genova va incepe cu un tur al orasului si vizita celor mai importante atractii turistice: casa lui  Christopher Columb, Palatul Dogilor, Catedrala San Lorenzo si Farul Vechi, simbol al orasului. Turnul are o inaltime de 117 metri, iar privelistea din varful sau este una dintre cele mai frumoase din oras. Dupa o scurta pauza, excursia continua indreptandu-ne spre San Remo. Vom incepe cu un tur al orasului si vizitarea celor mai importante atractii turistice: Vila Nobel, Catedrala San Siro, Parcul si Vila Ormond, Piazza dei Dolori, Piazza Cassini, Chiesa di Santo Stefano, Cazinoul, La Pigna.

5. Perlele Coastei de Azur
O excursie de o zi intreaga, incepand cu Principatul de Monaco,  continuam cu Monte Carlo, Nisa, Cannes si incheiem cu Saint Tropez. Vom avea ocazia de a vizita cele cinci perle ale Coastei de Azur. Ne vom opri si vizita fiecare oras in parte, cu cele mai importante si frumoase atractii turistice.

6. DETALII PROGRAM SENIORI COASTA DE AZUR

Turistii se vor prezenta la aeroport cu 3 ore inainte de plecare.
Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 30 kg.
Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg. Nu trebuie sa introduceti in bagajele dvs. obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor.
Orarul de zbor se poate modifica, si va fi comunicat inainte de plecare.
Clasificarea hotelurilor este data de institutiile autorizate locale.

La frontiera  este obligatorie detinerea unei carti de identitate sau a unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu sunt obligatorii asigurarea medicala de calatorie si  asigurarea storno, insa, agentia va recomanda sa le aveti. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera

Limba franceza este limba oficiala pe intreg teritoriul Coastei de Azur 
Moneda nationala este euro
Ora locala: GMT+ 1 (GMT+ 2 intre lunile martie si octombrie). 
Clima este evident influentata de Marea Mediterana si, drept urmare, este foarte blanda si placuta. 
Bucatarie nationala: ca toate regiunile de langa Marea Mediterana, Coasta de Azur ofera calatorilor delicii culinare bogate in fructe de mare, ulei de masline si legume proaspete. Pe langa prospetimea ingredientelor, felurile de mancare din Nisa (Nice), Cannes, Antibes si alte locuri minunate de pe coasta, chiar si Monaco, au si rafinamentul bucatariei frantuzesti si savoarea celei italienesti.

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur. 
BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment.
*Supliment obligatoriu pentru sarbatorile de Paste 50 euro/pers;
*Supliment obligatoriu pentru Revelion 100 euro/pers;
*Excursiile optionale pot suferi modificari , iar programul concret, desfasurat pe zile, al excursiilor optionale se va primi la destinatie.
*Excursiile optionale gratuite se vor organiza in prima sau in ultima zi, in drum spre aeroport sau hotel, in functie de orarul de zbor.
*Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane. 
*Hotelurile mentionate in acest program pot fi modificate, oferindu-se alternative similare.
*Tarifele afisate pot suferi modificari in functie de fluctuatiile de pret ale taxelor sau ale petrolului, impuse de compania aeriana.
*Toti turistii care vor calatori pe acest program vor trebui sa achite direct la hotel o taxa de oras/statiune. Valoarea acesteia poate varia intre 1-2 euro/persoana/zi.


COD: U741
Adresa: str. -, nr.-, Nisa, Franta
Coordonate GPS: 43.7034273,7.2662656
Contact: office@zoom-travel.ro


Comentarii