Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >> Austria >> Cazare Bad Gastein

Villa ANNA, Bad Gastein, Austria

Vila Anna este situata la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii si pana la statia de autobuz.

Tarif de la: 45 Eur

Citeste mai mult

Hotel Barenhof 3*, Bad Gastein, Austria

Construit in 1972, Hotel Barenhof a fost in mod constant dezvoltat si extins, astfel ca astazi, in cele patru cladiri principale puteti gasi o oaza de relaxare si bunastare. Localizarea acestui hotel este intr-o zona linistita, pe platoul inalt al localitatii Bad Gastein, intr-o zona insorita, cu aer curat de munte si fara ceata – o bijuterie a zonei de vacanta Salzburg. Cu aceasta pozitie ideala se poate ajunge la multe magazine, restaurante, banca, oficiu postal in doar cateva minute Localizare: situat la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii si de teleferic. Facilitati hotel: parcare, lift, garaj, vestiar pentru depozitat echipamentul sportiv, piscina interioara, sauna, baie de aburi, masaj (contra cost). Descriere camere: baie cu dus si WC, telefon, radio, televizor, uscator de par, seif la receptie.

Tarif de la: 70 Eur

Citeste mai mult

Hotel WEISMAYR, Bad Gastein, Austria

Hotel Weismayr asezat in centrul statiunii ; este format din doua cladiri situate la 50 m una de cealalta. Ofera serviciile si confortul unui hotel traditional, cu camere standard mobilate cu baie/dus/wc, foen, radio, sat-tv, telefon, seif (contra cost). Hotelul are receptie, sali club, bar, cafenea, restaurant , sala de conferita, lift, centru de wellness cu piscina (10x 3m), sauna, baie de abur, sala de fitness. Contra cost (solarium, masaj, salon cosmetic, fango). Cazarea poate fi efectuata in ambele cladiri! Servicii Demipensiune +: welcome drink, mic-dejun bufet suedez (partial cu produse bio), cina cu meniu 4-feluri la alegere, salate bufet, desert bufet, 1x bautura alcoolica/nealcoolica la cina, 1x saptamanal specialitati vanatoresti, in 24.12.12 meniu festiv Craciun, zilnic intrare centru wellness (circa 250 m˛), cu piscina cu apa termala, sauna, baia de abur, “Winter-Gastein-Card” cu reduceri la transport local, patinoar, Solarbad-Gastein, Alpen- & Felsentherme, Skisafaris ghidate, etc. Extra-Deal: 15% reducere la tratamente cosmetice (adult/sejur); 1x solarium cca. 7 min. (adult/sejur).

Tarif de la: 53 Eur

Citeste mai mult

Hotel Cordial - Sanotel 4*- Bad Gastein, Austria

Localizare: se afla la 200 m de central statiunii, la 1 km de statia de ski bus si la 1 km de zona de ski Gastein. Facilitati hotel: restaurant, 3 baruri, cafenea, loc de joaca pentru copii, piscina interioara, suana, baie de aburi, solar, masaj, jacuzzi, fitness, lift. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV si radio, telefon, minibar, uscator de par, acces internet

Tarif de la: 73 Eur

Citeste mai mult

Hotel Mozart 3* - Bad Gastein, Austria

Localizare: se afla la 50 m de central statiunii, la 30 m de statia de ski bus si la 500 m de zona de ski Stubnerkogel. Facilitati hotel: restaurant, bar, salon tv, baie de aburi, masaj, jacuzzi, acces internet, lift, parcare. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV sat, telefon, seif, balcon.

Tarif de la: 55 Eur

Citeste mai mult

Kur&Ferien Hotel Helenenburg 3*- Bad Gastein, Austria

Localizare: se afla la 15-20 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii, langa instalatia de teleski Graukogel. Facilitati hotel: restaurant, biblioteca, camera pentru schiuri, seif la receptie, sauna, sala fitness, garaj (extra), parcare. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV sat, telefon, radio.

Tarif de la: 68 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea St. Leonhard 4*- Bad Gastein, Austria

Localizare: se afla intr-o zona linistita, la 8 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii Bad Gastein, la aprox. 3minute de mers pe jos pana la instalatia pe cablu si la 70 m de “Felsentherme”. Facilitati hotel: sala pentru micul dejun, parcare, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, acces internet, sauna, masaj (contra cost). Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, radio, telefon, balcon sau terasa.

Tarif de la: 36 Eur

Citeste mai mult

Vila Excelsior 3*- Bad Gastein, Austria

Localizare: la 500 m de centrul orasului, la 100 m de statia de skibus si la 600 m de instalatia pe cablu. Facilitati hotel: restaurant, lift, paracre, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, baie termala, sauna, masaj (contra cost). Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, unele camere au si balcon.

Tarif de la: 46 Eur

Citeste mai mult