Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >> Austria >> Cazare Bad Hofgastein

Hotel ZUM TONI, Bad Hofgastein, Austria

Hotelul Zum Toni va invita sa va savurati concediul intr-un ambient placut, original, cu camere mobilate traditional, in stil alpin. Mancarea exceptionala si serviciile "prietenoase" creeaza atmosfera inconfundabila prin care se distinge acest hotel. Oferta hotelului este completata de seri ocazionale cu gratare, cine la lumina lumanarii, purcel de lapte pe gratar sau fondue. Localizare: situat in partea sudica a statiunii, intr-o zona linistita, la doar 10 minute de mers pe jos de centrul statiunii; statia de autobuz spre centrul statiunii si spre partii se afla chiar in fata hotelului. Facilitati hotel: restaurant a la carte, pub cu discoteca si muzica live si atmosfera traditionala, vestiar pentru depozitat echipamentul sportiv, parcare, sauna. Descriere camere: baie cu dus sau cada, telefon, radio, televizor, unele camere au seif, unele camere au balcon.

Tarif de la: 71 Eur

Citeste mai mult

Haus POINTNER, Bad Hofgastein, Austria

Haus Pointner este situata la 5 km de Bad Hofgastein la aproximativ 1.3 km de partia de ski si la 50 m de statia ski bus.

Tarif de la: 13 Eur

Citeste mai mult

Haus CHRISTOPHORUS, Bad Hofgastein, Austria

Haus Christophorus este situata la 0.4 km de centrul orasului Bad Hofgastein la aproximativ 500 m de partia de ski si la 20 m de statia ski bus.

Tarif de la: 20 Eur

Citeste mai mult

Hotel Astoria 4*- Bad Hofgastein, Austria

Localizare: se afla la 3 minute de mers pe jos fata de central statiunii; statia de skibus se afla langa hotel. Facilitati hotel: restaurant, lift, parcare, solar, masaj, tratament de frumusete. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV sat, telefon, seif, uscator de par, seif.

Tarif de la: 94 Eur

Citeste mai mult

Kur & Sport Hotel Palace 4*- Bad Hofgastein, Austria

Localizare: se afla cateva minute de mers pe jos pana in centrul statiunii, statia de skibus se afla in fata hotelului. Facilitati hotel: parcare, garaj (contra cost), . Descriere camere: baie cu dus, WC, TV sat, telefon, radio, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, internet, piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie de aburi, fitness, solar (contra cost), masaj.

Tarif de la: 93 Eur

Citeste mai mult