Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >> Austria >> Cazare Saalbach

Hotel INTERSTAR ALPIN & GOLFHOTEL 4*, Saalbach, Austria

Localizare: in Jausern, la 3,5 km de centrul statiunii Saalbach, la 200 m de ski lift iar partia de ski se termina chiar langa hotel. Facilitati hotel: restaurant, lift, parcare , baie de aburi, fitness, solar, suana, masaj (contra cost). Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, telefon, radio, minibar, uscator de par, seif, acces la internet.

Tarif de la: 69 Eur

Citeste mai mult

Hotel Club Sonnalp 4*- Hinterglemm/Saalbach

Localizare: la 7 minute de mers pe jos fata de centrul statiunii si la 150 m de telecabina “Zwolferkogelbahn”. Facilitati hotel: camera pentru depozitat echipamentul sportiv, lift, parcare, garaj (contra cost), baie de aburi, sauna, piscina interioara, solar (contra cost) si masaj (contra cost). Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, radio, telefon, uscator de par, seif.

Tarif de la: 86 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea Flora 3*-Hinterglemm/Saalbach, Austria

Localizare: intr-o zona linistita, la numai 4 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii Hinterglemm, langa partiile de ski “Unterschwarzachlift”. Facilitati hotel: sala pentru mic dejun, parcare, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, sauna, fitness, solar (contra cost). Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, telefon, minibar, uscator de par, balcon

Tarif de la: 56 Eur

Citeste mai mult

Hotel Almrausch 4*- Saalbach, Austria

Localizare: in centrul statiunii Hinterglemm, langa partiile de ski. Facilitati hotel: bar, sauna, baie cu aburi, solar, fitness. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, telefon, minibar, uscator de par, seif.

Tarif de la: 94 Eur

Citeste mai mult

Gasthof Unterwirt 3* - Saalbach, Austria

Localizare: in centrul statiunii, in zona pietonala Facilitati hotel: resturant, lift, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, seif in receptie, sauna, solar (contra cost), baie cu aburi, mica sala de fitness. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, telefon, radio, uscator de par.

Tarif de la: 101 Eur

Citeste mai mult

Haus Spottl 3*- Saalbach, Austria

Localizare: la aproximativ 6 minute de telecabina si de centrul statiunii. Facilitati hotel: internet gratuit, parcare in fata pensiunii. Descriere camere: televizor, radio.

Tarif de la: 50 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea Aigner 3*- Saalbach, Austria

Localizare: ideal situata la 500 m de central statiunii Saalbach numai cateva minute de mers pe jos pana la instalatiile pe cablu si pana la statia de ski bus. Facilitati hotel: salon pentru micul dejun, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, parcare. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, radio, uscator de par, unele camere au si balcon.

Tarif de la: 45 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea Norika 3*- Saalbach, Austria

Localizare: in centrul statiunii Saalbach, langa ski lifturi si langa scoala de ski. Facilitati hotel: parcare, camera pentru depozitat echipamentul sportiv, internet in receptie, sauna, solar (contra cost). Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, uscator de par, seif.

Tarif de la: 53 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea Schattberg 3*, Saalbach, Austria

Localizare: la doar 400 m fata de centrul statiunii. Facilitati hotel: camera pentru depozitat echipamentul sportiv, parcare, acces internet (contra cost), sauna si baie cu aburi. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, radio.

Tarif de la: 55 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea Siegmundshof 3*- Saalbach, Austria

Localizare: ideal situata la numai 5 minute de mers pe jos pana in centrul statiunii si pana la telecabina Schattberg- Express. Statia de ski bus se afla in fata hotelului. Facilitati hotel: stil tradional, lift. Descriere camere: baie cu dus, WC, TV, telefon, uscator de par, seif.

Tarif de la: 46 Eur

Citeste mai mult

1 | 2ultima