Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >> Austria >> Cazare Tirol

Haus HELGA, Kitzbuhel, Austria

Haus Helga este situata la 4 km de Fieberbrunn la 20 km de Kitzbühel si la 70 Km de Salzburg; la aproximativ 4 km de partia de ski si la 400 m de statia ski bus.

Tarif de la: 18 Eur

Citeste mai mult

Haus GASSREITH, Kitzbühel, Austria

Haus Gassreith este situata la 3 km de St. Johann la 13 km de Kitzbühel si la 70 Km de Salzburg; la aproximativ 1 km de partia de ski si la 800 m de statia ski bus.

Tarif de la: 14 Eur

Citeste mai mult

Haus ENDSTRASSER, Kitzbühel, Austria

Haus Endstrasser este situata la 2.5 km de St. Johann la 13 km de Kitzbühel si la 70 Km de Salzburg; la aproximativ 1 km de partia de ski si la 300 m de statia ski bus.

Tarif de la: 11 Eur

Citeste mai mult

Haus ROFANGARTEN, Achensee, Austria

Haus Rofangarten este situata in Achensee la 2.5 km de Eben si 13 km de Achenkirch, la 2 km de ski lift si 400 m pana la statia de autobuz.

Tarif de la: 12 Eur

Citeste mai mult

Haus WELLNEST, Achensee, Austria

Haus Wellnest este situata la 2 km de Achenkirch, la 35 km de Schwaz si la 85 km München. La o distanta de numai 800 m fata de ski lift.

Tarif de la: 10 Eur

Citeste mai mult

Haus ALBERTINI, Arlberg, Austria

Haus Albertini este situata la 0.4 km de centrul orasului Pettneu, la 5 km de St. Anton si la 20 km de Landeck. Distanta fata de ski lift este de 200 m.

Tarif de la: 0

Citeste mai mult

Pensiunea Peter 3* Neustift/Ghetarul Stubai

Localizare: linistita,langa padure. Statia de skibus se afla la 200 m de pensiune. Facilitati: salon servirea micului dejun, parcare. Dotari: camera mari ,30 m2 cu baie proprie, mobilier rustic, televizor, balcon.

Tarif de la: 40 Eur

Citeste mai mult

Apartamente Haus Pinnistor 3* Neustift/Ghetarul Stubai

Localizare: linistita, la 50 de metri de statia de ski bus si 500 m de centrul statiunii.Traseu sanius chiar din fata casei.La 100 m de restaurante, magazin universal SPAR,bowling. Facilitati: acces gratuit la piscina interioara publica din Neustift, curatenie de 2 x/saptamana, spatiu incalzit pentru depozitarea schiurilor,parcare mare gratuita.La cerere se poate servi micul dejun. Dotari: 3 apartamente din care primul pentru 2 persoane,al doilea pentru 2-3 persoane si al treilea pentru 4- 6 persoane , fiecare cu grup sanitar propriu, bucatarie complet utilata,telefon,radio,televizor,balcon. Capacitate maxima totala 8-11 persoane.Potrivite pentru un grup compact sau individual.

Tarif de la: 30 Eur

Citeste mai mult

Pensiunea Haus Doadlerhof 3* Neustift/Ghetarul Stubai

Localizare: linistita,pe drumul catre Ghetarul Stubai,(aproximativ 10 minute pana la ghetar) . Traseu sanius chiar din spatele casei. Facilitati: salon mic dejun,gradina mare, parcare gratuita.La cerere se poate servi micul dejun (pentru cei cazati in apartament) si cina in casa alaturata Doadleralm. Dotari: apartament pentru 4 persoane, cu 2 dormitoare separate si fiecare dormitor cu baie proprie,bucatarie complet utilata, loc pentru servirea mesei, spatiu relaxare cu canapea,televizor,radio,internet, balcon cu priveliste suberba catre Ghetar. 3 camere duble/triple,foarte spatioase, baie proprie, mobilier nou, televizor ,radio,internet, balcon cu priveliste suberba catre Ghetar.

Tarif de la: 46 Eur

Citeste mai mult

Gasthof Alpenhof-See/Ischgl

Localizare: linistita,langa padure, foarte aproape de statia de ski bus si la 10 minute de Ischgl. Facilitati: receptie,restaurant,bar,terasa,parcare gratuita. Dotari: camere cu baie proprie, mobilier rustic, televizor,radio, balcon

Tarif de la: 40 Eur

Citeste mai mult

1 | 2 | 3ultima