Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >> Bulgaria >> Cazare Razlog

HOTEL REDENKA HOLIDAY CLUB 4*, Razlog -Bansko

Redenka Holiday Club este localizat in zona Razlog, cu privire catre muntii Pirin la sud si catre muntii Rila la nord. Complexul se afla la aproximativ 8 km distanta de statiunea de ski din Bansko si la 2 km de terenul de golf Bansko.

Tarif de la: 17 Eur

Citeste mai mult

HOTEL TERRA COMPLEX (WHITE FIR VALLEY), RAZLOG -BANSKO

Situat in magnifica Vale Razlog, o destinatie deosebita, apreciata de catre turisti, hotelul White Fir Valley va ofera tot felul de facilitati de care va puteti bucura in mijlocul naturii.

Tarif de la: 18 Eur

Citeste mai mult

MURITE CLUB HOTEL 4*, RAZLOG, BULGARIA

Murite Club Hotel 4* este un complex frumos, cu o vedere minunata spre muntii Rila, Pirin şi Rodopi, situat foarte aproape de partiile de schi.

Tarif de la: 9 Eur

Citeste mai mult

HOTEL ASPEN GOLF & SKI RESORT 3*, RAZLOG-BANSKO

Complexul Aspen Golf Ski & Spa Resort 3* este situat in Valea Razlog, la 11 km de Bansko si aproximativ 12 km de telecabina.

Tarif de la: 17 Eur

Citeste mai mult

Hotel RAZLOG 3*, Razlog -Bansko

Hotelul Razlog 3*, se gaseste apoape de centrul orasului cu acelasi nume, aflat la doar 7 km distanta de faimoasa statiune de ski Bansko.

Tarif de la: 15 Eur

Citeste mai mult

Hotel PIRIN GOLF&COUNTRY CLUB 4*, Razlog, Bulgaria

Complexul Pirin Golf&Country Club 3* se afla pe Valea Razlog, la cca. 5 km departare de binecunoscuta statiune Bansko, in locul in care se intalnesc Muntii Rila, Pirin si Rodopi.

Tarif de la: 48 Eur

Citeste mai mult