Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Home >> Bulgaria >> Cazare Bansko

Aparthotel SNOWPLAUGH 2*, Bansko, Bulgaria

Aparthotelul Snowplough 2* este situat pe o strada linistita la aproximativ 15 minute de mers pe jos pana la telecabina din orasul Bansko.

Tarif de la: 26 Eur

Citeste mai mult

Aparthotel MOUNTVIEW LODGE 3*, Bansko, Bulgaria

Hotelul Mountview Lodge 3* este un complex nou de hoteluri cu 52 de apartamente, toate echipate cu semineuri. Hotelul este situat aproape de centrul statiunii Bansko, la 15 minute de telegondola.

Tarif de la: 30 Eur

Citeste mai mult

Hotel PIRIN 4* - Bansko, Bulgaria

Hotel Pirin beneficiaza de o locatie excelenta in centrul statiunii de schi, oferind servicii de calitate si o ambianta traditionala.

Tarif de la: 72 Eur

Citeste mai mult

Aparthotel MONT BLANC 3*, Bansko, Bulgaria

Aparthotelul este localizat intr-o zona populara a statiunii, inconjurat de numeroase vile, la doar 5 minute de mers de telegondola si 5 minute de mers de la vechiul oras cu restaurantele sale, cafenele si magazine.

Tarif de la: 43 Eur

Citeste mai mult

GRAND HOTEL BANSKO 4*

Grand Hotel Bansko 4* este un complex hotelier de lux din Bansko, situat la poalele frumosilor Munti Pirin. Hotelul include un bar in hol, un bar de noapte, un club de noapte si un cazinou cu mese de ruleta clasica. La clubul de noapte, puteti sa dansati si sa va bucurati de ritmuri exotice, pana la primele ore ale diminetii. In fiecare saptamana va va distra un artist celebru.

Tarif de la: 54 Eur

Citeste mai mult

Hotel LUCKY BANSKO 5*, Bansko, Bulgaria

Luxosul Lucky Bansko Aparthotel 5* este situat intr-una dintre cele mai populare statiuni de schi din Bulgaria, Bansko, oferind camere complet mobilate si echipate. Garsonierele si apartamentele sunt izolate fonic pentru a oferi liniste absoluta si toate podelele sunt acoperite cu mocheta. Complexul are, de asemenea, o sursa de alimentare cu energie electrica de rezerva si sisteme anti-inghet Daca stati la Lucky Bansko cu cei mici, exista 2 sali de distractii pentru copii, unde acestia se pot juca sub supravegherea a 2 dadace profesioniste. Gustati bucataria locala si internationala la restaurantul sofisticat, relaxati-va la barul din hol sau la barul cu pian si rasfatati-va in centrul spa de lux.

Tarif de la: 29 Eur

Citeste mai mult

ASTERA BANSKO HOTEL & SPA 4*, Bansko, Bulgaria

Astera Bansko Hotel & SPA 4*se afla la numai 200 m de telegondola, si ofera o zona de SPA complet echipata, un bar, apres ski si acces gratuit Wi- Fi in locuri publice. Oapetii hotelului se pot relaxa in lobby barul de aici sau la restaurant, unde pot servi specialitati din bucataria bulgara si internationala.

Tarif de la: 68 Eur

Citeste mai mult

APARTHOTEL ROYAL TOWERS 3*+, Bansko, Bulgaria

Aparthotel Royal Tower 3*+ se afla pozitionat chiar in apropierea raului Glazne, in muntii Pirin, la doar 100 m de telegondola. O plimbare de 7 minute va va purta catre frumosul centru al satului Bansko, intemeiat in secolul X.

Tarif de la: 21.5 Eur

Citeste mai mult

APARTHOTEL ORBILUX 3*, Bansko, Bulgaria

Complexul de apartamente Orbilux 3* ofera turistilor o vedere superba catre munti, fiind locul ideal de a petrece vacanta in familie. Pentru ca se distinge prin linistea oferita clientilor si prin conditiile deosebite de cazare, Orbilux este preferat de multi dintre turistii dornici de relaxare.

Tarif de la: 25 Eur

Citeste mai mult

Hotel BANSKO SPA & HOLIDAYS 4*, Bansko, Bulgaria

Hotelul Bansko Spa & Holidays 4* este localizat in partea de vest a Bansko, hotelul ofera oaspetilor sai o priveliste splendida a Muntilor Pirin, Rila si Rhodope.

Tarif de la: 42 Eur

Citeste mai mult

1 | 2 | 3 | 4ultima