Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Halkidiki -Sithonia -autocar

Sithonia este peninsula aflata intre Kassandra si Atos. Inconjurata de golfurile Singitic la vest si Toronean la est,  Peninsula Sithonia este caracterizata de porturi mici, plaje frumoase si sate pescaresti. Sate precum Ormilia, Metamorfossi si Nikitas din peninsula Sithonia au plaje minunate, aliniate de pini.

De un mare interes sunt bisericile ortodoxe din secolul V.

Satul Agios Nikolaus se afla in mijlocul padurii verzi, iar satul Pirgadikia va ofera o atmosfera insulara si o vedere superba spre muntele Atos. Peste tot in peninsula Sithonia veti gasi mici porturi naturale, un peisaj magnific, mici barci de pescuit si plase intinse pentru peste. La sud de Porto Koufu se mai pot vedea ruinele vechilor fortificatii datand din vremuri bizantine, precum si urmele unor bazilici pre-crestine.

Printre punctele de interes in peninsula Sithonia se numara vechiul oras, castelul si biserica Agios Athanasios, morile de vant din Sikia si biserica din secolul XVI din Nikiti. Plajele cele mai apreciate sunt cele de la Azapiko, Tristinika, Korakas, Marathias, Kalamitsi si Kriaritsi.


Afiseaza oferte