Home|Despre noi|Termeni de utilizare
Alege vacanta
UTILE

Termeni de utilizare

        CONDITII GENERALE
     Site-ul www.zoom-travel.ro apartine societatii ZOOM TRAVEL S.R.L., prin agentia de turism ZOOM TRAVEL, licentiata de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului cu licenta tip touroperator nr. 5751.
        Informatiile prezentate pe site au caracter informativ si pot fi modificate ulterior fara o instiintare prealabila.
      
       Cum puteti beneficia de ofertele noastre?

     

       Puteti beneficia de ce mai bune oferte ale agentiei ZOOM TRAVEL prin completarea formularului de rezervare/personalizare vacanta din site-ului www.zoom-travel.ro, prin solicitare pe adresa de e-mail: office@zoom-travel.ro sau telefonic, apeland numerele: 021-423.40.66 sau 0758-48.61.82.

      

       Cum se face o rezervare?

     

    Rezervarile pot fi efectuate in urma unei solicitari prin e-mail, fax, sau la sediul agentiei noastre, prin completarea contractului cu turistul si a bonului de comanda. 

    In cazul unei rezervari este nevoie de numele complet al turistilor participanti, data de nastere a copiilor (daca este cazul) si de distributia exacta pe camere. In cazul rezervarilor ferme, in functie disponibilitate, se efectueaza rezervarea si se emite o factura proforma, pe care va trebui sa o achitati numerar, sau prin banca, in termen de 48 ore. In caz de neplata la termenul mentionat, se va anula rezervarea.

    Avansul minim de inscriere pentru un program turistic este de 30% si difera in functie de mai multi factori: data plecarii, tara de destinatie, conditii speciale impuse de hotelier/furnizor etc. 

    In cazul rezervarilor de tip "early booking" sau pentru oferte speciale, plata se va efectua integral in momentul rezervarii, daca in oferta propriu-zisa nu este prevazut altfel. Orice modificare efectuata dupa expirarea perioadei de Early Booking va fi considerata ca o rezervare noua si se va confirma in functie de disponibilitati. Noua rezervare nu va beneficia de reducere.

    Clasificarea unitatilor hoteliere se face in conformitate cu clasificarea din tara respectiva. Conform normelor hoteliere internationale, cazarea se face in intervalul orar 14-18, iar decazarea pana la ora 12, in ziua plecarii. Distributia camerelor se face exclusiv la receptia hotelului, iar dimensiunea si dotarile camerelor difera de la un hotel la altul, chiar daca sunt de aceeasi categorie.

      
       Confidentialitatea datelor:

     Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.zoom-travel.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de Dvs. pot fi prelucrate si utilizate de S.C. ZOOM TRAVEL S.R.L. in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

       

       Prelucrarea datelor cu caracter personal:

    

      Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana sunt administrate, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, de catre S.C. ZOOM TRAVEL S.R.L.. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de bunuri si servicii.

     Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site sau in contractul de prestari servicii turistice) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de bunuri si servicii. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
 
     Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai S.C. ZOOM TRAVEL S.R.L. care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site sau care se ocupa de furnizarea serviciilor turistice.
    
         Clauze de neraspundere:
   
    Site-ul www.zoom-travel.ro este un site cu continut informativ. S.C. ZOOM TRAVEL S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acelor informatii si nu garanteaza in nici un fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continutul site-ului si informatiile reale nu implica nici o raspundere, de orice natura, pentru ZOOM TRAVEL.
    Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea ZOOM TRAVEL.
    ZOOM TRAVEL nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nici o persoana/entitate pentru nici un fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.
    ZOOM TRAVEL actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori, motiv pentru care ZOOM TRAVEL nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.
 
      
      Modificari in termenii si conditiile de utilizare:
  
    ZOOM TRAVEL poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
 
   Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.zoom-travel.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.